Piknik ispred Muzeja afričke umetnosti

U nedelju 28. avgusta u Beogradu od 12 časova počinje, sada već tradicionalni, avgustovski Piknik ispred Muzeja afričke umetnosti u organizaciji udruženja Kišobran koji traje sve do prvog mraka, negde oko 20 časova.
 
Piknik kod Muzeja africke umetnosti
 
Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno, povedite prijatelje, ali i roditelje, decu, bake, deke i ljubimce, ponesite ćebiće i kreme za sunčanje, a dan će vam biti ispunjen divnim uspomenama koje ćete sigurno prepričavati.
 
Pored muzičkog programa na Pikniku, uživaćete i u časovima joge, radionici pravljenja i puštanja zmajeva ili papirnih aviona (u zavisnosti od vetra), posebnim radionicama Muzeja afričke umetnosti, a ko zna, možda na događaj zaluta i neki cirkusant ili ludi naučnik koji će izvoditi fantastične eksperimente od kojih se diže kosa na glavi.
 
Kao i do sada Zaokret, Burger House i Bubamara sladoled će obezbediti piće i hranu da ne morate ništa da nosite sa sobom ako vas mrzi.
 
Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja. Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *